Sunday, August 10, 2003

Här kommer ytterligare en rapport från soliga Kalifornien där vi har det alldeles underbart. Vi njuter av solen och av att kunna koppla av och egentligen inte behöva göra något alls.
Igår tog vi en promenad ner till byn och tittade i lite affärer och köpte en god cheesecake på Trinks som är en ny coffeeshop här och som ägs av en god vän till Linda. Resten av dagen satt vi på altanen och solade, och sedan gjorde Lois hamburgare till middag. Resten av kvällen visade vi Lois en massa foton som vi hade tagit med i datorn.

Idag har vi också varit ute på en liten promenad och tittade i några nya affärer som öppnat sedan sist vi var här. Vi var också på "Farmers Market" och skulle köpa tomater till Lois, men det var tyvärr ganska utsålt när vi kom dit. Sedan har vi suttit i solen och ätit lunch och läst lite.... Det händer inte så mycket, men det är bara skönt, speciellt som vi vet att det kommer hända desto mer nästa helg när det är dags för Deriks och Andreas bröllop, och ännu stressigare blir det sista veckan när vi har hyrbil, så vi passar på att ladda upp inför det.

Vill ni se foton, gå till Jannes fotoblog. Och skriv gärna en kommentar här nedan, det är alltid lika kul att läsa.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home