Saturday, August 23, 2003

Igår kväll var vi ute och åt middag igen, den här gången på en kinesisk restaurang, jättegott! Och vi fick så mycket mat att det hade räckt till tre gånger så många!

I morse körde George oss till polisstationen. Och det berodde inte på att han var trött på oss och ville sätta oss i fängelse (även om vi fick en rundtur där) utan på att vi skulle ut på en "ride-along" med varsin polis. George jobbar deltid hos polisen som "background investigator" och hans svärson Finn jobbar också där, så de hade fixat att vi skulle få följa med ut och se hur det går till. Det var intressant och spännande, även om det inte hände något speciellt under de två timmar vi var ute och åkte med. Några falsklarm, ogiltiga checkar och liknande.




I eftermiddag har vi legat vid poolen igen. Den är uppvärmd och håller konstant en temparatur på 32 grader, alldeles lagom!
Ikväll stannade vi hemma och åt middag, kyckling och sedan några donuts från Krispy Kreme till efterrätt. Vi såg också ytterligare en film på DVD, den här gången "My big fat greek wedding" som var jättekul!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home